Over ons

Bij Multiminded komen ideeën, ontwerpen en techniek bij elkaar voor het produceren van digitale producten. Websites, shops, online reserveren, maar ook logo’s, huisstijlen en promotiematerialen. In ruim 15 jaar tijd zijn we gegroeid tot een hecht, zorgvuldig samengesteld, stabiel team van ervaren professionals met complementaire expertises. Vandaar de naam: Multiminded.

Groei is niet onze ambitie. Wij kiezen voor continuïteit, kwaliteit en duidelijke, beheersbare afspraken: intern en extern. Daardoor zijn we compact en wendbaar. Deze vrijheid vertaalt zich in plezier in het werken en een open oog voor verbeteringen doordat we ons snel kunnen aanpassen. Samen de beste producten maken voor tevreden klanten is wat ons drijft.

 

Het team

Otto
Digitale adviseur met ideeën en oplossingen. Kent onze producten en de mogelijkheden. Maakt heldere afspraken. Is aanvoerder van het team.

Age
Enthousiaste multimedia-designer. Realiseert websites op basis van ons modulaire CMS. Ontwerpt logo's, huisstijlen en promotie materialen.

Ronny
Ervaren developer. Grondlegger van het Easy Handling CMS. Zorgt dat onze sites technisch optimaal presteren.

Vragen of meer informatie?

Ons team helpt je graag verder.

Bel 0515 700 200