Easy Handling CMS

Solide techniek verdwijnt in de functionaliteit van een goede Multiminded-site. Stabiel functionerend, flexibel uit te breiden en met een gebruikersvriendelijk CMS (Content Management Systeem). Dit, door ons zelf ontwikkelde systeem, heet Easy Handling en dit zegt genoeg over de gebruikersvriendelijkheid. Naast deze aspecten speelt ook veiligheid een belangrijke rol bij de ontwikkeling van ons CMS.

In Easy Handling hebben we overbodige toeters en bellen weggelaten. De meest relevante functies zijn overgebleven. Optimaal toegankelijk sitebeheer is het resultaat. Maatwerk naadloos gecombineerd met standaard mogelijkheden. Meertaligheid, hergebruik van pagina-onderdelen, opmaak templates etc.

Ons CMS is closed-source, door onszelf geprogrammeerd. Hierdoor kunnen we snel en doelgericht opereren en zijn we niet afhankelijk van externe uitgevers en updates. Easy Handling draait centraal waardoor alle sites beschikken over dezelfde basisfunctionaliteiten en updates snel beschikbaar zijn voor alle gebruikers.

Easy Handling is:

100% eigen product

100% eigen product

Eenvoudig te bedienen

Eenvoudig te bedienen

SEO vriendelijk

SEO vriendelijk

AVG proof

AVG proof