Websites

Multiminded werkt met een dynamisch, flexibel, hecht en zorgvuldig samengesteld team. Een simpele website is voor ons een even grote uitdaging als een uitgebreid online reserveringssysteem. De dynamiek en het enthousiaste van het één combineren we graag met de kritische kwaliteitsfactoren van de ander.

Onze sites zijn:

Supersnel

Supersnel
24/7 monitoring

Optimaal op elk device

Optimaal op elk device
100% responsive

Eenvoudig te beheren

Eenvoudig te beheren
Easy Handling CMS

Goed vindbaar!

Goed vindbaar!
'Google proof'

Samen werken we aan mooie, succesvolle of juist ingenieuze websites. Elke keer hetzelfde doel maar toch altijd weer anders uitgevoerd. De mensen maken het verschil. De ondernemers. De concepten. De producten. De functionaliteit.

Dankzij ons zelf ontwikkelde platform Easy Handling kunnen we een snel én op maat sites leveren. Compleet inclusief ontwerp, vullen van teksten en migreren van de huidige site naar de nieuwe. Full-service, onderscheidend en functioneel.

Heb je zelf al een idee over je nieuwe site of zoek je nog naar de beste oplossing voor jouw digitale wensen? Kom bij ons aan tafel en we pakken de draad op waar jij gebleven bent! Samen met onze specialisten: technisch, grafisch of juist strategisch.

Vragen of meer informatie?

Ons team helpt je graag verder.

Bel 0515 700 200